Cyclesoftware is een compleet automatisering softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld voor de tweewielerbranche. Voor Peter Terlouw Tweewielers hebben wij een koppeling gelegd  tussen Cyclesoftware en Magento2, met als doel het voorraad- en orderbeheer zo efficiënt mogelijk in te richten. Het dient als voorraad- en kassasysteem, maar faciliteert bijvoorbeeld ook de facturatie, administratie en werkplaatsplanning.  Doordat de software koppelingen heeft met leveranciersvoorraden van bijvoorbeeld Batavus, Giant en Gazelle wordt ook het inkoopproces ondersteund.

Cyclesoft voor Peter Terlouw Tweewielers

Voor Peter Terlouw Tweewielers hebben we Cyclesoftware gekoppeld met Magento 2Alle bekende productgegevens van de fietsen worden geautomatiseerd opgehaald. Daarnaast zetten we alle orders die via de webshop binnenkomen direct automatisch door naar Cyclesoft. De webshopbestellingen kunnen op deze wijze op dezelfde manier worden verwerkt als de orders in de fysieke megastore. Ook voor de afhandeling van bestellingen in de fysieke winkel heeft de koppeling voor Peter Terlouw meerwaarde. Handgeschreven bestellingen op bonnetjes zijn verleden tijd, doordat deze in de fysieke winkel via een medewerkersportaal in Magento2 digitaal worden ingevoerd. Deze bestellingen worden via de koppeling in Cyclesoftware gezet, waarna de klant direct een orderbevestiging per mail ontvangt. 

Koppeling Cyclesoftware & Magento 2

De inrichting van Cyclesoftware was niet 1 op 1 geschikt voor de webshop, omdat iedere modelvariant als los artikel in het systeem stond. We hebben structuur aangebracht door de data uit de software in een PIM-systeem (Product Information Management) in te lezen. Daarin worden alle modellen en modelvarianten aan elkaar ‘gelinkt’ en wordt de data zo bewerkt en waar nodig verrijkt dat deze rechtstreeks in Magento2 geïmporteerd kan worden.

Meer weten over de Cyclesoftware Magento2 koppeling?

Over de koppeling met Magento2 en Cyclesoftware vertellen we jou graag meer. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dan bespreken we in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met je.

Keertje afspreken?