E-mailmarketing is hét online marketing kanaal

In het snel veranderende landschap van online marketing zou je niet verwachten dat e-mailmarketing nog steeds één van de beste kanalen is. Het Nationaal E-mail Onderzoek 2018 laat zien dat 94% van de ondervraagden is ingeschreven op e-mail nieuwsbrieven. Daarnaast heeft 72% iets aangeschaft na het ontvangen van een commercieel bericht per e-mail.

Voordelen e-mailmarketing

Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, de voordelen van e-mailmarketing. De belangrijkste voordelen delen we graag:

  1. E-mailmarketing is een goedkope manier van marketing
  2. Je kunt eenvoudig berichten verzenden naar een groot aantal ontvangers
  3. Je ontvangt gedetailleerde rapportages over de prestatie van de e-mailnieuwsbrief
  4. Er zijn diverse mogelijkheden voor personalisatie van de e-mailnieuwsbrief
  5. Iedereen kan gemakkelijk zélf een e-mailnieuwsbrief verzenden

Specialisten in Zeeland

Online partner. Zo laten we ons graag omschrijven. Bouwen aan een succesvolle e-mailcampagne doen wij niet zelf, dat doen we samen. Kennis van strategie, ontwerp en techniek die hebben wij. Kennis van de (potentiële) klanten die hebben jullie zelf. Samen zoeken we de grenzen op en gaan we voor het hoogst haalbare. Wat wij voor je kunnen betekenen? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uitwerking van een e-mailmarketing strategie
  • Ontwerp en implementatie van een e-mailnieuwsbrief template
  • Realisatie maatwerk database koppelingen voor synchronisatie van adressen
  • Ondersteuning bij het schrijven van teksten en het opmaken van mooie visuals
  • Analyseren van de behaalde resultaten

Nieuwsbrief op maat

Als hét full-service internetbureau van Zeeland volgt Nedbase natuurlijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing. Oók wat betreft het inzetten van de juiste e-mail software. Nedbase maakt overwegend gebruik van Campaign Monitor, MailChimp en Active Campaign, waarmee de meest complexe e-mailcampagnes in een handomdraai te realiseren zijn. Uiteraard zetten we ook minder complexe systemen in waarmee je zonder uitgebreide training direct aan de slag kunt.

Mogelijkheden e-mailmarketing

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor e-mailmarketing? Of andere vragen over online marketing? Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.

Keertje afspreken?