Passie voor online
header afbeelding

Hoger in Google binnen Zeeland?

Stijgen in de zoekresultaten van Google? Het is een grote wens van veel ondernemers en bedrijven. Maar hoe kom je bovenaan te staan in Google? Wij weten het! Nedbase zet zich in voor klanten uit Zeeland en van ver daarbuiten. Wij hebben daarbij maar één doel: jouw bedrijf zo hoog mogelijk laten scoren in Google!

Hoger in Google met zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren in Google is dé manier om direct bovenaan in de zoekresultaten te staan. Zoekmachine adverteren wordt ook wel SEA genoemd. SEA is de afkorting van Search Engine Advertising. Ook in Zeeland zijn er steeds meer bedrijven die de kracht van adverteren in Google hebben ontdekt.

 

De kracht van adverteren in Google heeft verschillende redenen. In tegenstelling tot andere advertentievormen wordt de potentiële klant bereikt op het moment dat hij of zij interesse toont in een product of dienst. Daarnaast levert Google Adwords, het programma achter advertenties in Google, veel waardevolle informatie. Zo is bijvoorbeeld te zien welke zoekwoorden goed scoren voor jouw bedrijf. Deze informatie is weer erg handig bij het optimaliseren van een website. Zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie versterken elkaar dus!

 

 

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Beter vindbaar worden in de organische zoekresultaten van Google? Wist je dat, van alle websites weergegeven in Google, ruim 52% van de zoekenden op een resultaat klikt dat weergegeven wordt op de eerste pagina? En dat op de eerste positie in Google vier keer vaker wordt geklikt dan op de vierde positie volgens onderzoek

 

Hoger ranken in Google is een proces waar veel verschillende factoren invloed op hebben. Zoekwoorden, links, content en techniek zijn enkele belangrijke voorbeelden. Met kennis van de markt in Zeeland gaan wij graag de uitdaging aan om met behulp van zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf ook een positie bovenaan in Google te realiseren!

 

Voordelen zoekmachine adverteren

  • Supersnel hoger in Google
  • Volledige controle over de uitgaven
  • Resultaatgerichtheid
  • Opbrengsten en kosten inzichtelijk
  • Af te stemmen regio. Bijvoorbeeld: Zeeland of Walcheren
  • Bereik potentiële klanten op het juiste moment

 

Tips: hoger in Google met SEO

  • Content. Zorg dat de tekst op jouw website uniek en relevant is voor het onderwerp waar jouw klant in Google naar zoekt.
  • Structuur. Een logische structuur van de website zorgt voor een hogere waardering van Google.
  • Techniek. Een website die technisch goed in elkaar zit scoort hoger in Google.
  • Links. Links van relevante websites helpen jouw site omhoog in de zoekresultaten.

Natuurlijk. Er zijn er nog veel en veel meer belangrijke factoren die invloed hebben op jouw positie in Google! En wij weten welke dat zijn. 

 

 

Hoger scoren in Google: meer weten over de mogelijkheden?

Wij vertellen je alles wat je wilt weten.

 

 

Benieuwd hoe wij jouw site hoger in Google krijgen? Neem contact op