Passie voor online
header afbeelding

Online marketeers in Zeeland

Een online marketeer. Wat doet zo iemand precies? Onze online marketeers bekijken hoe jouw bedrijf online meer bezoekers kan trekken. Niet zomaar bezoekers. Relevante bezoekers die daadwerkelijk interesse hebben in de producten of diensten van jouw bedrijf. Run je een lokaal bedrijf? Dan vinden wij potentiële klanten in regio Middelburg, Walcheren of Zeeland. Al voor het opleveren van een website geven wij graag advies op maat over online marketing. Of jouw website nou wel of niet door ons gebouwd is. Wij doen het met veel plezier.

Online marketing in Zeeland

Voor ondernemers uit Zeeland is er nog genoeg te winnen op het gebied van online marketing. Onze online marketeers beginnen met het opstellen van doelen. Het hoofddoel van online marketing is vaak: meer omzet halen uit online activiteiten. Dit doel kan worden gemeten in Google Analytics door alle verkopen in een bepaalde periode bij elkaar op te tellen. Naast meer omzet kan ook meer naamsbekendheid, meer online inschrijvingen of meer winkelbezoek een reden zijn om online marketing in te zetten.

 

Door het bereiken van de juiste doelgroep wordt verkeer aangetrokken dat daadwerkelijk interesse heeft in jouw product of dienst. Bezoekers met een hoge kans op conversie. Een conversie kan bijvoorbeeld een nieuwsbriefinschrijving, prijsaanvraag of bestelling zijn. Deze conversiedoelen worden door een online marketeer ingesteld in Google Analytics. Hierdoor maken we online marketing inspanningen meetbaar.

 

 

 

Online marketing tools

Zoekmachine adverteren (SEA)

Met creatieve advertentieteksten direct bovenaan in Google. Altijd de volledige controle over het bereik (bijvoorbeeld: Zeeland) en budget met Google Adwords.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Geoptimaliseerde landingspagina's, structuur, links, techniek en content. Allemaal belangrijk om hoger te scoren in Google.

 

E-mail marketing

Hoewel e-mail marketing misschien de oudste tool is van de online marketeer, zijn de resultaten er niet minder om!

 

Conversie optimalisatie, affiliate marketing, display advertising, remarketing en adverteren op Facebook. Onze online marketeers hebben er verstand van.

Google zoekresultaten online marketeers Zeeland

Online marketing in Zeeland en Nedbase

  • We hebben passie voor online marketing in Zeeland
  • Gecertificeerde programmeurs.
  • Google Partner.
  • Alle expertises onder één dak.
  • ca. 30 internet professionals.
  • Een bak aan ervaring.

 

 

 

Meer weten over online marketing?

Kom in contact met onze online marketeers.

 

Neem nu contact op   Wij vertellen je alles wat je wilt weten over online marketing!