Cursus Google Analytics

Google Analytics is een handige tool met ontzettend veel interessante statistieken over jouw website. Dan is het natuurlijk wel handig als je weet hoe je die statistieken moet interpreteren! En hoe je de cijfers kunt gebruiken om je website te blijven verbeteren. Bij Nedbase Academy kun je zowel de Google Analytics basic als de Google Analytics pro cursus volgen.

Google Analytics voor beginners

Wil je meer halen uit Google Analytics, maar weet je niet waar je moet beginnen? Voor beginners bieden we de cursus Google Analytics (basic) aan. Met deze online marketing cursus ontdek je hoe je Google Analytics succesvol kunt gebruiken voor je eigen website.

Google Analytics voor gevorderden

Google Analytics biedt eindeloos veel mogelijkheden. Werk je al regelmatig met Google Analytics en wil je meer uit de webstatistieken halen? Dan is de cursus Google Analytics voor gevorderden iets voor jou!

Cursus online marketing Zeeland Nedbase Acadamy
Uitleg online marketing cursus digital agency zeeland middelburg onlinemarketing bureau

Cursus Google AdWords

Google AdWords is een krachtige tool om binnen no-time bovenaan in zoekmachines te staan. Bij Nedbase Academy leer je van een ‘Google AdWords Certified Partner’ hoe je een effectieve AdWords-campagne opzet, wat de resultaten van jouw campagne betekenen en hoe je de campagnes kunt verbeteren.

Google AdWords voor beginners

Wil je starten met adverteren in Google en ben je op zoek naar praktische handvatten om een effectieve Google AdWords campagne op te zetten? Bij de cursus Google AdWords voor beginners leer je hoe je de basistechnieken van zoekmachine adverteren (SEA).

Google AdWords voor gevorderden

Je hebt al ervaring met Google AdWords, maar wil nét een stapje verder om het maximale uit je Google AdWords campagnes te halen. Tijdens de cursus Google AdWords voor gevorderden geven we je concrete tips om je campagnes verder uit te breiden. Ook leren we je hoe je succesvolle display- en remarketing campagnes opzet.

Cursus SEO

Is jouw website niet goed vindbaar in Google? En heb je geen idee hoe je relevante bezoekers naar je website of webshop trekt? Schrijf je dan in voor de cursus SEO! Met deze cursus zoekmachineoptimalisatie maak je kennis met de belangrijkste factoren van SEO.

Cursus Schrijven voor het web

Hoe schrijf ik korte, krachtige teksten voor online? Hoe zorg ik ervoor dat mijn teksten prettig leesbaar zijn voor de bezoeker, maar ook hoog scoren in Google? Na de cursus Schrijven voor het web weet je hoe je goede webteksten opbouwt en welke invloed tekst heeft op de vindbaarheid van jouw website in Google.

Cursus Social media

Publiceer je af en toe een bericht op social media, maar heb je het idee dat het weinig oplevert voor je bedrijf of organisatie? De cursus Social media van Nedbase Academy geeft je inzicht in de laatste social media trends en geeft je handige tips en tools om een goede social media strategie op te stellen.

strategie bepalen Interactief gebruikersonderzoek Nedbase website ontwikkeling
Online marketing cursus Zeeland nedbase academy