Bij Nedbase zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van open source webshops met onder andere Sylius. Geen uitdaging is onze e-commerce specialisten te groot.

Open source platform

Jouw wensen en eisen bepalen de techniek achter jouw webshop. Om minder afhankelijk te zijn van een leverancier is het fijn om gebruik te kunnen maken van technologie die gebaseerd is op open source technieken. Open source platformen zoals Sylius en Magento lenen zich hier uitstekend voor.

Sylius is een open source e-commerce framework, wat gebaseerd is op Symfony en zit vol nieuwe technieken. De kwaliteit en flexibiliteit van het platform geven ons de mogelijkheid de beste e-commerce oplossing voor jouw innovatieve bedrijf te creëren. De flexibiliteit van onze Sylius webshops garandeert moeiteloze groeimogelijkheden voor jouw online (en offline) business. Door gebruik te maken van open source frameworks kunnen wij voor onze klanten handig gebruik maken van kant-en-klare plug-ins en de nieuwste functionaliteiten. Bovendien biedt het kansen om als digital agency een bijdrage te leveren aan de open source community wereldwijd.

Sylius webshop op maat

De Nedbase e-commerce specialisten denken tijdens het maken van een webshop verder dan de standaard. Ieder bedrijf heeft bedrijfsprocessen en doelen die uniek zijn, samen met jou zorgen wij ervoor dat de webshop naadloos hierop aansluit. Een onderdeel hiervan is het leggen van diverse koppelingen (API) tussen de webshop en CRM- en kassasystemen. Door de webshop te linken met systemen ontwikkelen we overtuigende productpresentaties en moeiteloze betaalprocessen.

Vleesbaas Sylius

Zij gingen je voor

Waarom de keuze voor Sylius de juiste is voor jouw (toekomstige) webshop? Al heel wat opdrachtgevers gingen je voor en ervaren het gemak en de efficiëntie van een Sylius webshop. Zo ook de slagersbroers van Maros Goes, met hun webshop www.vleesbaas.com. Samen met ons maakten zij de succesvolle stap van een traditionele slagerij naar e-commerce. Bij de online verkoop van verse vleesproducten komt nog heel wat kijken. Denk aan het verpakkingsmateriaal, specifieke bezorgtijden of – in het geval van een barbecuepakket – het rekenen van borg. Sylius is flexibel en geeft de vrijheid om maatwerk toe te voegen aan een webshop. Ook biedt het een inzichtelijk klantenoverzicht en zorgt het voor een naadloze aansluiting op processen, zoals orderverwerking en klanthistorie. Ideaal! Wil je meer weten over het inzetten van Sylius voor Vleesbaas? Lees dan onze case over deze opdrachtgever.

Meer weten?

Als je wordt geconfronteerd met een op maat gemaakte e-commerce uitdaging, dan is onze service voor jou de juiste keuze. Wij ontwikkelen een succesvolle webshop met Sylius. Of je nu op zoek bent naar een consumenten webshop of een business to business platform. We maken bij Nedbase webshops voor zowel lokale ondernemers als voor grotere e-commerce bedrijven.We vertellen je graag alles wat je wilt weten over Sylius. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Keertje afspreken?