Ontwikkelen van een nieuwe website

Denken vanuit de klant tijdens het bouwen van een nieuwe website. Daar zijn wij sterk in. Samen gaan we aan de slag om een website te bouwen die precies aansluit bij jouw doelgroep. Closed source of open source? WordPress, Sylius of maatwerk? Met meer dan 45 vakidioten onder één dak hebben we alle kennis in huis.

Wat kost het ontwikkelen van een website?

De eerste vraag is maar zelden: ”Wat levert een nieuwe website op?” Veel vaker wordt in Zeeland (maar ook daarbuiten!) de vraag gesteld “Wat kost een website?” Eigenlijk best gek. Want een low-budget website die niet scoort, kost dat niet pas écht geld? Een goede website zou eigenlijk moeten worden gezien als een marketinginstrument. Alle data is meetbaar. Met deze statistieken is precies te zien wat websites opleveren. Door vooraf samen doelen op te stellen kan worden geschat hoelang het duurt om jouw nieuwe website terug te verdienen.

Waarom Nedbase?

  • Wij zijn een full-service internetbureau
  • Betrokken én nuchter
  • Gecertificeerde programmeurs
  • Google partner

Meer weten over het ontwikkelen van een nieuwe website?

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Of andere vragen over het bouwen van een nieuwe website? Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.

Keertje afspreken?