Passie voor online
header afbeelding
Case study

Landelijke webshop voor online drogist

Drogist.nl

In vier jaar tijd heeft Drogist.nl zich samen met Nedbase omhoog geknokt van een kleine webshop naar één van de grootste online drogisterijen met ruim 40.000 producten. Als trotse online partner zijn wij verantwoordelijk voor de volledige front- en backend van deze populaire webwinkel. En zorgen we dat deze shop op het gebied van techniek, usability én zichtbaarheid altijd net een stapje voor blijft.

www.drogist.nl
p l e i s t e r s

Sterk staaltje techniek

De voorkant van Drogist.nl biedt klanten een snelle en intuïtieve shop. Aan de achterkant van deze gebruiksvriendelijke omgeving gaat een sterk staaltje techniek schuil. Directe afhandelingen van orders, continue check op voorraden, online betaalmogelijkheden en koppelingen met verschillende leveranciers: onze gecertificeerde developers draaien er hun hand niet voor om!

Drogist.nl
Backoffice
leverancier
A
leverancier
B

Online zichtbaarheid

Gevonden worden. Cruciaal voor een webshop. Met diverse online marketing tools brengen we Drogist.nl onder de aandacht van de doelgroep. We prikkelen en enthousiasmeren deze doelgroep. Zo leveren we feeds voor Google Shopping en Beslist.nl, vergroten we de zichtbaarheid met affiliate marketing en optimaliseren we de productteksten voor betere vindbaarheid in zoekmachines.

B e s t e J e s s e ,

Persoonlijke mailings

Nedbase is officieel partner van Copernica: toonaangevend op het gebied van emailmarketingsoftware. Regelmatig verstuurt Drogist.nl mailings met dit professionele pakket. Super slimme mailings welteverstaan, want hoewel zo’n nieuwsbrief bij tienduizenden mensen in de mailbox belandt, ontvangt iedereen een nieuwsbrief op maat, met persoonlijke aanbiedingen voor hem of haar. En dat levert niet alleen voordelen op voor de klant, maar zeker ook voor Drogist.nl!

Conversieoptimalisatie

Een webshop met ambitie is nooit af. Samen met Drogist.nl zoeken we continu naar nieuwe e-commerce kansen en optimaliseren we de webshop doorlopend. We maken alles meetbaar en bespreken met Drogist.nl de statistieken en ontwikkelingen. We denken mee, kruipen in de huid van de doelgroep, onderzoeken wat beter kan en zetten bezoekers om in klanten. Een efficiënte werkwijze staat voorop, met als doel: meer rendement.

Quote van onze klant

"Het Nedbase team kennen we als geen ander. Eigenlijk al sinds het eerste uur. Samen met hun creatieve inbreng en technische knowhow hebben we onze drogisterij inmiddels uitgebouwd tot één van de grootste online drogisterijen in Nederland"
Jacco LuijkEigenaar drogist.nl Bekijk online

Zo. Koffie?

Bent u enthousiast over ons werk? Dan nodigen wij u graag uit om de online mogelijkheden voor uw organisatie eens met ons te bespreken. Uiteraard met een goede kop koffie!

Bel: 0118 617 873