Online marketing strategie

Welke producten wil je verkopen? Hoe ligt jouw bedrijf in de markt? En hoe zit het met de concurrentie? In een eerste gesprek leggen we alle kansen op tafel. Zo weet je direct waar je aan toe bent. En hoe we er samen voor kunnen zorgen dat jouw webshop een succes wordt.

Doelgroep in kaart

Een goede online strategie start met het analyseren van de doelgroep. Want de eindgebruiker bepaalt uiteindelijk jouw online succes. Wie is de bezoeker van jouw webshop? En welke reis legt je klant af? Samen brengen we jouw doelgroep in kaart. Nog voordat de eerste designschetsen zijn gemaakt. Of het nu gaat om een interactief gebruikersonderzoek of op basis van jouw ervaringen.

Google Analytics analyse

Wil je jouw huidige shop optimaliseren? Dat kan! We nemen direct de prestaties van jouw webshop onder de loep. In de statistieken gaat namelijk een schat aan informatie schuil. Hoe komen jouw bezoekers terecht in de webshop? Hoe verloopt het bestelproces en waar haken ze af? Plaatsen klanten hun bestelling via hun smartphone of een desktop? Onze online marketeers maken een analyse van de webshop statistieken. Deze data vormt een solide basis voor het ontwikkelen van een nieuwe webshop.

Het Nedbase team kennen we als geen ander. Eigenlijk al sinds het eerste uur. Samen met hun creatieve inbreng en technische knowhow hebben we onze drogisterij inmiddels uitgebouwd tot één van de grootste online drogisterijen in Nederland. Jacco Luijk - directeur Drogist.nl

Meer over onze aanpak

Keertje afspreken?