Nieuwste technieken

Kwaliteit en stabiliteit staan bij ons voorop. Onze developers werken altijd met de nieuwste technieken. Op basis van de functionele en technische eisen ontwikkelen we een super snelle en flexibele webshop. Gebaseerd op het schaalbare open source framework Sylius waar we official partner van zijn. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop klaar is voor de toekomst. En gemakkelijk mee kan bewegen met ontwikkelingen binnen én buiten jouw bedrijf.

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Elke webshop heeft zijn eigen wensen en eisen om een optimale winkelervaring te bieden. Onze e-commerce specialisten gaan altijd voor het hoogst haalbare. We duiken samen in de bedrijfsprocessen van jouw business. Voor iedere koppeling gaan we op zoek naar de juiste oplossing. Het resultaat: een succesvolle webshop op maat. Een snelle en intuïtieve webshop die is afgestemd op jouw wensen. En die moeiteloos koppelt met leveranciers, winkelvoorraden en kassasystemen.

Google-proof

Een gebruiksvriendelijke webshop die er gelikt uitziet is fijn, maar Google moet ‘m ook waarderen. Voor een goede vindbaarheid in Google is het belangrijk dat de techniek van de webshop staat als een huis. Bij Nedbase ben je verzekerd van een webshop die voldoet aan de laatste richtlijnen van Google.

Meer over onze aanpak

Keertje afspreken?