Open source framework

Werken met een open source framework dat boordevol zit met de nieuwste technieken, is natuurlijk ook een feest. Waarom? Omdat wij voor onze klanten slim gebruik kunnen maken van kant-en-klare plugins en nieuwe functionaliteiten én als Nedbase een bijdrage kunnen leveren aan de wereldwijde open source community. Een stabiel platform dat uitstekend mee kan groeien met jouw online business.

Maatwerk Magento 2

En met het standaard framework houdt het niet op. Als winkel heb je (bijna) altijd eigen specifieke processen en wensen. Om die reden hebben we al verschillende koppelingen (API) gelegd tussen de webshop(s) en bijvoorbeeld diverse crm- en kassasystemen. Onze Magento specialisten gaan geen uitdaging uit de weg. Van een complexe B2B shop boordevol maatwerk tot een consumenten webshop met meer dan 50.000 artikelen.

Open source

Tegenwoordig wil je als opdrachtgever eigenlijk niet compleet afhankelijk zijn van één website leverancier. E-commerce wordt steeds serieuzer en dan is het fijn dat er technologie wordt gebruikt die ‘open’ is.  En tegelijkertijd wil je volledig ontzorgd worden. En dat kunnen wij als full-service internetbureau. Van gericht gebruikersonderzoek tot Google campagnes tot maatwerk ontwikkeling binnen Magento. Daarbij bieden open source webshop platformen als Magento 2 en Sylius uitkomst. Onze techneuten en designers kennen deze systemen als geen ander en is een vraag toch te gek, dan zijn er genoeg Magento experts die even bij kunnen schakelen. Wel zo prettig!

Magento specialist in Zeeland

Op zoek naar dé Magento specialist in Zeeland voor je nieuwe of bestaande Magento webshop? Neem gerust eventjes contact met ons op.

Keertje afspreken?