Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Even voorstellen: Remco & Ellen!

Nedbase is sinds een tijdje weer twee talenten rijker! In oktober startte Remco als business developer. In november voegde Ellen zich bij het marketingteam als online marketeer. We stellen ze graag even aan je voor!

Remco IJzerman – business developer

Remco is geboren en getogen in Oud-Beijerland. Hij woont nu al een tijdje in het Zeeuwse en is vader van een tweeling. Hij studeerde aan de Erasmus Universiteit en volgde de opleiding ‘International Business Administration’. Toen hij was afgestudeerd, ging hij in Namibië aan de slag. Hier was hij een aantal jaar manager van een boerderij met druiven, dadels, tomaten, paprika’s en meloenen. Na terugkomst in Nederland rondde hij de master ‘Entrepreneurship & New Business Venturing’ af aan de Erasmus Universiteit. Vervolgens verliet hij het land weer en vertrok hij naar Boston voor zijn nieuwe job in de handel in zeecontainers.

Procesoptimalisatie en IT

Na zijn terugkeer in Nederland kwam hij er vrij snel achter dat hij vooral interesse had in procesoptimalisatie en IT. Toen hij zag dat Nedbase een business developer zocht, twijfelde hij geen moment en solliciteerde.

Als Business Developer bij Nedbase is Remco de schakel tussen het development team en de opdrachtgever. De teams waarmee hij samenwerkt ontwikkelen vooral maatwerk applicaties. De developers realiseren de applicaties op technisch vlak en Remco regelt alles daaromheen. Zo heeft hij onder andere een flinke bijdrage geleverd aan een inspectietool voor Zeeland Refinery!

Ellen de Jonge – online marketeer

Onze nieuwste marketeer Ellen komt uit Wilhelminadorp en heeft als hobby bakken en netflixen. Vorig jaar rondde ze de opleiding ‘International Business and Languages’ af aan de HZ University of Applied Sciences. Ook Ellen heeft ervaring opgedaan in het buitenland. Zo heeft ze een half jaar in Spanje en in Duitsland gewoond. Tijdens haar eindstage bij Illuxtron International kwam Ellen erachter wat ze echt wilde: aan de slag als online marketeer!

Online marketing

De vacature voor online marketeer kwam voor Ellen als geroepen. Ze zocht een bedrijf die haar op online marketing gebied uit zou dagen. Nedbase paste, als digital agency, perfect in dit plaatje. Met mooie toonaangevende klanten én een gezellige werkplek zit die uitdaging er voor haar zeker in! Ze ging dan ook direct aan de slag met verschillende SEO/SEA projecten. Ellen focust zich nu vooral op online campagnes voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo heeft ze voor Podotherapie Verduin een slimme Google Ads campagne opgezet. Eerder voerde Ellen ook al een analyse voor Hocap uit, gevolgd door een zoekwoordonderzoek voor Kinderopvang Walcheren.

Ben je benieuwd naar jouw kansen binnen Nedbase? Bekijk onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie!

Keertje afspreken?