Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Let’s introduce… Sarine!

Yay, versterking op het gebied van content! Sarine startte vorige maand als content marketeer bij Nedbase. Van het schrijven van goede webcontent tot het creëren van creatieve social media posts; Sarine is al volop aan de slag voor onze klanten.

Ook de contenklussen blijven groeien bij Nedbase. Daarom konden we wel een extra content marketeer gebruiken! Met haar Bachelor of Communications in de pocket en haar ervaring in andere marketing- en communicatiefuncties, is Sarine een mooie toevoeging aan ons content team. Sarine: “Ik heb Nedbase altijd al een tof bedrijf gevonden. Bij mijn vorige werkgevers GGD Zeeland en MCOMM marketing&communicatie, werkte ik al vaker met Nedbase samen. Het is een creatief bureau met super veel kennis van online.”

Content én online marketing

Nadat Sarine in 2015 is afgestudeerd, heeft ze zowel ervaring opgedaan in de functie van communicatiemedewerker als online marketing medewerker. “Als content marketeer heb ik nu de ideale combinatie tussen content en online marketing gevonden. Ik schrijf creatieve en pakkende content voor opdrachtgevers en denk daarnaast ook mee over nieuwe kansen op het gebied van online marketing. Ik weet zeker dat ik mijn creativiteit en kennis prima kan inzetten voor de vele mooie opdrachtgevers van Nedbase!”

Aan de slag!

Eén van die mooie opdrachtgevers is Goes Bewegen; hét sportplatform van de gemeente Goes. “Zelf ben ik als korfbalster vaak op het sportveld te vinden. Het schrijven van artikelen over sporters, vrijwilligers en sportieve activiteiten is me op het lijf geschreven!” Ook voor DELTA ging Sarine direct enthousiast aan de slag. Ze ondersteunt het online team en zorgt ervoor dat de website van DELTA zo klantvriendelijk mogelijk ingericht wordt. Daarnaast lag er voor Schoonzicht Holiday een leuke contentklus te wachten. Ze schrijft SEO-teksten voor de website. Als geboren en getogen Zeeuw is dat voor haar zeker geen probleem: “De zee is prachtig, de kustplaatsjes zijn gezellig en de steden zijn authentiek; hoe leuk is het dat ik hierover teksten mag schrijven, die bezoekers van de website enthousiasmeren over Zeeland én die scoren in Google?!”.

Ook toe aan professionele webcontent? Ontdek wat Sarine en de rest van het content team voor jou kan betekenen!

Keertje afspreken?