Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Ontdekken, besparen én beleven: ZeelandPas.nl

Of Nedbase haar eigen provincie online op de kaart wil zetten? Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! In korte tijd hebben we samen met VVV Zeeland de nieuwe website voor ZeelandPas ontwikkeld. Een inspirerende wegwijzer voor toeristen én inwoners!

“De ZeelandPas is een pas waarmee we toeristen laten ontdekken wat Zeeland allemaal te bieden heeft”, aldus Martijn Kapel, projectleider bij VVV Zeeland. “We bieden ze geweldige voordelen voor meer dan 200 verschillende activiteiten en in bepaalde delen van Zeeland voorzien we zelfs in gratis vervoer via bus, tuktuk en ferry. Een webdesign dat inspireert en de ZeelandPas promoot is voor ons als communicatiemiddel onmisbaar. Na een kleine bureauselectie kwamen we bij het Zeeuwse internetbureau Nedbase uit. En dat bleek een goede keuze.”

Online experience

Karen Oerlemans, account executive bij Nedbase, begeleidde het project. “Onze opdracht was een betere online experience te creëren: meer beleving rondom de activiteiten, een aantrekkelijk ‘jasje’ en de verkooppunten van de ZeelandPas duidelijk in kaart.” Van een avontuurlijk dagje als piraat in het Arsenaal tot culinaire hoogstandjes uit de regio. De bezoeker bepaalt: alles overzichtelijk in een kaart of lekker scrollen door het speelse grid. Jesse Vermeer, interaction designer bij Nedbase, licht toe: “Het grid met alle acties vormt de kern van de website. Overzichtelijk, speels en doeltreffend. Met een paar klikken op de knop heb je de juiste activiteit gevonden.”

Bereken je voordeel

De website is responsive opgebouwd zodat deze altijd en overal op iedere device lekker werkt. Jesse: “Dat was voor deze website extra belangrijk, omdat veel toeristen in Zeeland de site op hun smartphone of tablet zullen bekijken.” Karen vult aan: “Daarnaast biedt ZeelandPas.nl een praktische rekentool die heel eenvoudig jouw korting berekent. Een belangrijk onderdeel van de site, omdat bezoekers zo direct kunnen zien wat het hen oplevert of – in dit geval – bespaart. Het was een heel tof project om te mogen begeleiden waarbij we onze online expertise perfect wisten te combineren met de ideeën van VVV Zeeland. En dat blijven we zeker nog even doen!”

Bekijk de website op: www.zeelandpas.nl

Keertje afspreken?