SEO-check

Check, check, dubbel check. Voldoet de webshop aan de laatste richtlijnen van Google? Zijn alle redirects ingesteld? Voor de livegang voeren onze online marketeers een grondige SEO-check uit. Zo verliest je webshop geen bezoekers en wordt je webshop zo goed mogelijk geïndexeerd door Google. Ook handig: wij stellen Google Analytics alvast voor je in. Na de lancering kun je direct aan de slag met het realiseren van jouw online marketing doelen.

Gefaseerde livegang

Bij de overgang naar een nieuwe webshop wil je natuurlijk dat je klanten bestellingen kunnen blijven plaatsen. Geen probleem! De livegang van een nieuwe webshop pakken we gefaseerd aan. We presenteren de nieuwe webshop stap voor stap aan je klanten. Zo kunnen je klanten rustig wennen aan de nieuwe omgeving. Dit biedt ons ook de kans om de prestaties van de nieuwe webshop direct door te meten. En daar waar nodig op te anticiperen. We houden met alles rekening en loodsen je moeiteloos door de livegang heen.

Creatieve lanceringscampagne

Na de ‘echte’ livegang wil je de nieuwe webshop natuurlijk wel groots aankondigen. Onze online marketeers denken graag met je mee over een creatieve lanceringscampagne. Of het nu gaat om een ludieke campagne op social media of het versturen van een effectieve nieuwsbrief: creatieve ideeën genoeg!

Meer over onze aanpak

Keertje afspreken?