Adverteren op Facebook

Bereik meer mensen dan alleen je volgers. En vergroot de betrokkenheid met je bestaande fans. Facebook adverteren brengt je dichterbij je doelgroep dan ooit. Natuurlijk is een goed gevulde en actuele Facebook bedrijfspagina een onmisbare basis. Maar door te adverteren geven we de grootte én betrokkenheid van jouw community een enorme boost.

Wat is Facebook Adverteren?

Adverteren op Facebook geeft je dé kans om jouw pagina of bericht op te laten vallen. En dat is  nodig. Social media wordt overspoeld met berichten en gebruikers krijgen lang niet alles te zien. Bovendien is Facebook een vriendennetwerk waar jij als organisatie moet uitblinken! En dat tussen alle foto’s van vrienden, familie en collega’s. Met Facebook Advertising is het gericht bereiken van jouw doelgroep niet langer een wens, maar werkelijkheid.

De kracht van Facebook zit ‘m in het gericht targetten van jouw doelgroep. In Nederland zijn 9 miljoen mensen actief op Facebook. Mensen waar Facebook ontzettend veel kennis over heeft verzameld. Op demografisch, geografisch én sociaal gebied. Vrouwen tussen de 30 en 40 bereiken uit Middelburg, Walcheren of heel Zeeland? Met al die beschikbare info en effectieve advertenties helpen we jou aan kwalitatieve fans, leads en conversies.

Onze aanpak bij adverteren op Facebook

Of je nu meer fans, meer conversies op je website of een bericht onder bestaande fans wilt promoten: voor ieder doel is een advertentie op Facebook mogelijk. Doorlopend of campagnematig. Samen gaan we op zoek naar wat slim is. Aan de hand van jouw wensen en onze kennis stippelen we een koers uit. En wat wij daarin voor jou kunnen beteken, bepalen we samen. Waar wacht je nog op? Laten we samen jouw bedrijfspagina nóg succesvoller maken!

De voordelen

  • Direct resultaat
  • Snel opvallen
  • Specifieke targeting
  • Geschikt voor ieder budget
  • Doorlopend of campagnematig

Meer online marketing kansen

Keertje afspreken?