Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Strategie binnen Nedbase

Strategisch meedenken met onze klanten. Dat doen we al dagelijks. Maar steeds meer merken we dat, om echt impact te hebben, we strategisch partner willen zijn. En dan moeten we starten bij de basis: vanuit strategie meerwaarde bieden voor onze klanten. Niet als los project, of ‘even tussendoor’. Nee, strategie leidend laten zijn in alles. Strategy as a service, dus.

Alles onder één dak

In plaats van het focussen op losse onderdelen van marketing of processen (je website door het ene bureau, je marketingplan door een ander), pakken we samen de regie, alles onder één dak. Met als resultaat: jullie gestelde doelen behalen. Wat je ook wilt bereiken: het draait om een sterke identiteit, om wat je doet en voor wie. Maar ook om wanneer je dat doet en met welke middelen.

Maak kennis met merkstrateeg Ewout

Om dat neer te zetten is vanaf januari Ewout gestart als strateeg. Deze Rotterdammer houdt van goede verhalen. Hij maakte er zelfs zijn werk van en bouwt al jaren aan sterke merken. Met een achtergrond in front-end en UX is hij een allround sparringpartner voor alles wat met digital te maken heeft. Hiermee zetten we weer een extra stap naar volwaardig strategisch partnerschap.

Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn: anderen in staat stellen hun missie te bewerkstelligen door strategie, creativiteit en technologie te koppelen. Dan maken we niet alleen iets moois, maar maken we wat je als organisatie echt nodig hebt.

Meer weten?