Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

We staan in de Emerce 100!

Wow! We staan in de Emerce 100, de lijst met de beste e-business bedrijven van 2023. Ieder jaar doet Motivaction onderzoek hoe online bedrijven worden beoordeeld. Van de ruim vijfhonderd bedrijven die ze onderzoeken, zijn wij er één.

Nieuwkomer met 5 sterren

Het is de eerste keer dat we als digital agency in het onderzoek zijn meegenomen en direct veroveren we een gedeelde vijfde plaats in de categorie met vergelijkbare digital agencies. Als enige Zeeuwse bureau dat in de Emerce 100 lijst voorkomt, zijn we uiteraard enorm vereerd met een score van 5 sterren.

Hoogst haalbare

Al sinds 2000 brengen we als Nedbase online dichtbij. Online is verstrengeld in ons dna. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Waar je ook om vraagt, wij kunnen het wel bedenken en maken. Maar het is niet makkelijk om daadwerkelijk gebruik te maken van de mogelijkheden die online biedt. Iedere situatie is weer uniek. Daarom luisteren we goed. We stellen vragen waar je bij moet nadenken en zetten je aan het werk. Wij staan klaar. Maar pas op: we zoeken de grenzen op en dagen je uit. Nog beter, nog mooier. Niet onhaalbaar, maar duidelijk een niveau hoger. Samen maken we online tastbaar.

Supertrots op het team

Aan al onze opdrachtgevers: mega veel dank voor jullie vertrouwen in ons! We zijn supertrots op ons topteam dat keihard werkt om de online ambities van onze klanten steeds weer naar een volgend level te brengen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze cases en neem contact met ons op.

"In al onze bescheidenheid zijn we niet zo van de lijstje en scores, maar stiekem zijn we toch best een beetje trots dat we dit met z'n allen toch maar mooi voor elkaar hebben gekregen." Jacco de Leeuw

Keertje afspreken?