In vier jaar tijd uitgroeien tot één van de grootste online drogisterijen van Nederland. Daar hebben we samen met Drogist.nl voor gezorgd. Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige front- en backend en zorgen ervoor dat deze shop op het gebied van techniek, usability én zichtbaarheid altijd net een stapje voor blijft.

Snel zoeken en bestellen

Producten op zo’n manier aanbieden dat de klant snel vindt wat hij zoekt. Dat is essentieel bij deze en eigenlijk elke webshop. Met ruim 50.000 artikelen in het assortiment was dit voor Drogist.nl best een uitdaging. Die uitdaging gingen wij graag aan! We ontwikkelden een intuïtieve webshop waarin klanten snel vinden wat ze zoeken en het product daarna snel kunnen bestellen. Met de nieuwste technieken helpen wij Drogist.nl met het direct afhandelen van orders, continu checken op voorraden, koppelingen met leveranciers en het bieden van diverse online betaalmogelijkheden.

Teamwork order afhandeling Drogist.nl koppeling backofficesysteem

Koppeling backofficesysteem

Het snel en efficiënt afhandelen van orders is ontzettend belangrijk voor elke webshop. Daarom ontwikkelden we een koppeling met het backofficesysteem van Drogist.nl: Sherpaan. Dit zorgt ervoor dat orders snel afgehandeld kunnen worden. Hierdoor is het voor Drogist.nl mogelijk om per jaar ruim 250.000 pakketjes te versturen!

"Het Nedbase-team kennen we als geen ander. Eigenlijk al sinds het eerste uur. Samen met hun creatieve inbreng en technische knowhow hebben we onze drogisterij inmiddels uitgebouwd tot een van de grootste online drogisterijen in Nederland." Jacco Luijk, eigenaar Drogist.nl