Groentehal Middelburg is al bijna 100 jaar een begrip op Walcheren. Ze leveren de mooiste producten van Zeeuwse bodem en streven hierin altijd naar de beste kwaliteit. Als vierde generatie gaat Frank Leijnse graag met de tijd mee. Door de lancering van een app hebben we het bestelproces voor de klant volledig geautomatiseerd.

Stroom aan e-mails en telefoontjes

Groentehal Middelburg ontvangt niet alleen klanten in hun monumentale winkelpand aan de Spanjaardstraat, maar is ook leverancier voor de horeca, zorginstellingen en bedrijven. Ze maken het verschil door snel en vers groente en fruit te leveren. Het grootste deel van hun klanten gaf per e-mail of telefonisch alle bestellingen door. Of Frank Leijnse nu onderweg is of in de winkel werkt; de stroom e-mails en telefoontjes liep altijd door. Een flinke belasting voor hem en zijn medewerkers. “We blijven altijd op zoek naar nieuwe ingangen om met de tijd mee te gaan” vertelt Frank Leijnse. Dus klopte hij bij Nedbase aan! Om het bestelproces efficiënter te laten verlopen, ontwikkelden we een handige app die overal beschikbaar is.

Groente en fruit Groentehal middelburg geautomatiseerd bestelproces
Personeel Groentehal Middelburg Applicatie

Een slimme investering

De investering in deze super gebruikersvriendelijke app werpt in deze tijd éxtra zijn vruchten af. Steeds meer klanten bestellen nu namelijk hun verse producten bij Groentehal Middelburg online via de app. Particulieren en horecaklanten geven via de webshop snel en gemakkelijk hun bestelling 24/7 door. De producten staan binnen no time klaar bij een pick-up point en kunnen veilig worden afgehaald. Dit zorgt voor significante tijdsbesparing voor zowel de medewerkers als de klanten. Zo is een bezoekje aan de groentewinkel ook niet per se meer nodig. Ideaal!

Toekomstplannen

Dat de app een optimale uitkomst is voor de klant én Groentehal Middelburg is dus inmiddels wel gebleken. Tijd voor een volgende stap als het aan eigenaar Frank Leijnse ligt: “Een koppeling tussen de bestelfunctie in de applicatie en ons systeem zou het voor ons nóg gemakkelijker maken. Zo kan er namelijk automatisch een pakbon worden aangemaakt. Iets wat we nu nog handmatig doen en ons dus nog meer tijd zou besparen”. Een mooie nieuwe uitdaging waar wij in de toekomst graag mee aan de slag gaan!

“Juist in deze tijd zie je dat een webshop loont. Steeds meer klanten bestellen nu hun fruit en groente online. Wij zijn blij met deze investering!” Frank Leijnse, eigenaar de Groentehal