Groentehal Middelburg is al ruim 100 jaar een begrip op Walcheren. Ze leveren de mooiste producten aan consumenten, restaurants, verzorgingshuizen en snackbars. Door de lancering van een app hebben we het bestelproces volledig geautomatiseerd.

Stroom aan e-mails en telefoontjes

Groentehal Middelburg maakt het verschil door snel en vers groente en fruit te leveren. Het grootste deel van hun klanten gaf per e-mail of telefonisch alle bestellingen door. Of Frank Leijnse, eigenaar van de Groentehal, nu onderweg is of in de winkel werkt; de stroom e-mails en telefoontjes liep altijd door. Een flinke belasting voor hem en zijn medewerkers. Om dit proces efficiënter te laten verlopen, ontwikkelden we een handige app die overal beschikbaar is.

Groente en fruit Groentehal middelburg geautomatiseerd bestelproces
Personeel Groentehal Middelburg Applicatie

Een slimme investering

En de investering in deze app werpt nu zijn vruchten af. Steeds meer klanten bestellen in deze tijd hun verse producten online. Particulieren en horecaklanten geven via de webshop snel en gemakkelijk hun bestelling door. De producten staan binnen no time klaar en kunnen veilig worden afgehaald. Ideaal!

“Juist in deze tijd zie je dat een webshop loont. Steeds meer klanten bestellen nu hun fruit en groente online. Wij zijn blij met deze investering!” Frank Leijnse, eigenaar de Groentehal