Passie voor online
header afbeelding

Online marketing

Relevante bezoekers, hogere posities, betere zichtbaarheid en meer kliks? Wij helpen je vindbaar te zijn in de massa. Content, techniek, social: bij Nedbase weten we hoe online marketing werkt. Niet voor niets zijn wij Google Partner. 

Online adverteren

Op het juiste moment op de juiste plek zijn. Door online te adverteren word je gevonden wanneer je wordt gezocht. Meer relevante bezoekers op jouw website, daar gaan we voor! We ontwikkelen campagnes met attentiewaarde. Campagnes die bij jouw doelgroep interesse creëren en acties genereren. We stellen een aanpak op die past bij jouw doelstellingen en budget. Conversiegericht, flexibel en betrokken gaan we aan de slag met jouw online succes.

Meer info

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Als websites de etalages zijn van de 21e eeuw, dan is Google de druksbezochte winkelstraat ter wereld. Logisch dus dat je in deze zoekmachine bovenaan wilt staan. Maar hoe pas je zoekmachine optimalisatie toe? Wij weten het antwoord op deze vraag. Als Google Partner zijn we op de hoogte van alle SEO-trends en -ontwikkelingen. Op het gebied van content, techniek en social gaan we samen aan de slag met zoekmachine optimalisatie om van jouw website een populaire etalage in 's werelds drukste winkelstraat te maken.

Meer info

E-mailmarketing

E-mailmarketing ouderwets? Echt niet! Het versturen van een emailtje naar je klant is dan wel één van de 'oudste' online marketing-tools, maar nog steeds super effectief. Wist je dat er wereldwijd vier keer meer e-mailadressen zijn dan Facebook- en Twitter-accounts? Bovendien is het versturen van een e-mail goedkoop, zijn de resultaten uitstekend te meten en levert het je extra conversies op. 

Meer info

Social media

Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Google+, YouTube, LinkedIn...  de social media vliegen je om de oren. En niet voor niets, want dáár zit jouw doelgroep. Hier niet aanwezig zijn, is dus geen optie. Maar welk middel zet je nu waar voor in? En belangrijker nog: wat post & share je daar? Wij helpen je om social media gericht in te zetten en de betrokkenheid en interactie met je doelgroep te vergroten.  

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie maakt het verschil. Nadenken over hoe bezoekers zich op een website bewegen, doen we al vanaf het ontwerp. Toch is een website nooit af. Met conversie optimalisatie brengen we valkuilen in kaart en zetten we bezoekers om in klanten. Statistieken vertalen we naar verbeterpunten. Drempels halen we weg. En overtuiging voegen we toe. Een kleine aanpassing kan al voor een wereld van verschil zorgen.  

Meer info

Wij doen meer.

Meer weten?
Nedbaas Wendy Suurmond
Wendy Suurmond Digital Strateeg

Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.