Passie voor online
header afbeelding

Online adverteren

Op het juiste moment op de juiste plek zijn. Door online te adverteren word je gevonden wanneer je wordt gezocht. Meer relevante bezoekers op jouw website, daar gaan we voor! We ontwikkelen campagnes met attentiewaarde. Campagnes die bij jouw doelgroep interesse creëren en acties genereren. We stellen een aanpak op die past bij jouw doelstellingen en budget. Conversiegericht, flexibel en betrokken gaan we aan de slag met jouw online succes.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren in zoekmachines wordt ook wel SEA of Search Engine Advertising genoemd. Wat kan zoekmachine adverteren voor jouw bedrijf betekenen? Zoeken, dat doet jouw doelgroep via Google. We koppelen advertenties aan zoekwoorden die zij gebruiken. Zó bereik je de mensen die zoeken naar jouw product of dienst. En het mooie is: je betaalt in Adwords alleen per klik, je staat supersnel bovenin de zoekresultaten en je hebt 100% controle over jouw advertentiecampagne!

Meer info

Affiliate marketing

Samen bereik je meer dan alleen. Met affiliate marketing promoten andere websites jouw producten of diensten. En ze ontvangen pas een vergoeding als het jou een conversie oplevert. Zo betaal je niet langer voor advertentieruimte, maar voor resultaat. Een bewezen online marketing-methode die snel en eenvoudig jouw klantenkring vergroot.

Meer info

Display advertising

Schiet niet langer met hagel. Display advertising gaat verder dan het tonen van coole banners, hippe teksten en fancy animaties. Het succes van jouw campagne zit ‘m in het tonen van de juiste banner of video aan de juiste persoon op de juiste plek. Wij beheren onze display campagnes slim en strak. We benutten statistieken, monitoren resultaten en zetten zeer specifieke targeting en retargeting strategieën in.

Meer info

Adverteren op Facebook

Bereik meer mensen dan alleen je volgers. En vergroot de betrokkenheid met je bestaande fans. Facebook adverteren brengt je dichterbij je doelgroep dan ooit. Natuurlijk is een goed gevulde en actuele Facebook bedrijfspagina een onmisbare basis. Maar door te adverteren geven we de grootte én betrokkenheid van jouw community een enorme boost.

Meer info

Remarketing

De kracht van herhaling. Dat is remarketing in een notendop. We benaderen alleen personen die al interesse in jou hebben getoond. Personen die bijvoorbeeld al eerder op jouw website zijn geweest en die dus een bovengemiddelde interesse in jouw product of dienst hebben. Klinkt logisch toch? En dat is het ook.

Meer info

Meer weten?
Nedbaas Arie Joosse
Arie Joosse SEO / SEA specialist