Passie voor online
header afbeelding

Nieuwe start voor All Ears Hoorzorg. Ook online!

All Ears is al jarenlang een bekende naam in Zeeland en West-Brabant. Alhoewel de audicien door een overname twee jaar onder een andere naam heeft gewerkt, gaan de zeven winkels van de familie van Wijngaarden vanaf dit jaar weer verder onder de vertrouwde naam All Ears Hoorzorg. Tijd voor een nieuwe start! 

Nieuwe naam, nieuwe stijl

Vanuit de filialen in Middelburg, Goes, Zierikzee, Oostburg, Terneuzen, Bergen op Zoom en Roosendaal biedt All Ears Hoorzorg specialistische en totale zorg rondom het oor. Frederique van Wijngaarden, Marketing en Communicatie manager (rechts op de foto), legt uit waarom de naamsverandering zo belangrijk is: "Persoonlijke service, specialistische kennis en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap zijn voor ons heel belangrijk. Nu we onze oude naam weer terughebben zijn we weer een echt familiebedrijf en kunnen we weer leveren waar we voor staan. Om All Ears Hoorzorg opnieuw op de kaart te zetten hebben we een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld. En het is Nedbase gelukt om die ook online tot leven te brengen!" 

 

 

Nieuwe start voor All Ears Hoorzorg. Ook online!

Kom gerust langs!

De website die we voor All Ears hebben ontwikkeld, biedt bezoekers niet alleen informatie over de diensten en producten die All Ears levert, maar draait vooral om het gemakkelijk maken van een afspraak. 'Kom gerust langs', is de boodschap die we willen overbrengen. Want persoonlijk contact en service, dát is waar All Ears Hoorzorg in uitblinkt. Door de gehele website zijn prominente call-to-actions verwerkt om online een afspraak te maken.

 

Frederique: "Even een bedrijf overnemen is niet niks. Ondanks we altijd erg betrokken zijn geweest en ik hier als kind mee ben opgegroeid, stonden we nu voor een hoop nieuwe uitdagingen. In korte tijd hebben we een goede, professionele en duidelijke huisstijl en website neer moeten zetten. Met behulp van de online marketeers en projectmanagers van Nedbase is dit zeker gelukt en wordt er nog altijd hard aan de weg gewerkt! Wij bedanken Nedbase voor hun flexibiliteit, betrokkenheid, specialisme en professionaliteit in deze periode!"

 

Check de site: www.allearshoorzorg.nl

Nedbaas Karen Oerlemans
Karen Oerlemans Projectmanager